Comissió Organitzadora i Promotora de l'Assemblea Constituent de Sant Andreu Decideix

. dissabte, 6 de febrer del 2010

En el marc de la primera assemblea d'entitats de Barcelona Decideix que se celebrà el 23 de gener passat es formà la Comissió Organitzadora i Promotora de l'Assemblea Constituent de Sant Andreu Decideix, tal i com hem explicat anteriorment al bloc.

La Comissió, oberta a totes les organitzacions i individuals del districte de Sant Andreu, ha celebrat fins a data d'avui 3 reunions per tal d'organitzar l'Assemblea Constituent el 22 de febrer al Centre Cívic de Sant Andreu (Carrer Gran de Sant Andreu 111). Podeu trobar tota la informació a les actes de les reunions:




Bàsicament la Comissió ha estat treballant en les següents àrees:

- Establiment d'una infrastructura mínima de comunicació per a les persones inicialment interessades en tirar endavant l'Assemblea fundacional (una llista de correu i reactivació del bloc, Facebook i Twitter).

- Establiment d'una base de dades d'associacions del districte i de mitjans de comunicació, per tal que el màxim de gent possible pugui participar a l'Assemblea fundacional.

- Organització de l'Assemblea fundacional.

- Difusió de l'Assemblea fundacional arreu del Districte.

Aquests esforços inicials no ens ha permès trametre aquesta informació fins que no hem tingut la infraestructura mínima. Us demanem disculpes per haver trigat uns dies, però no hem pogut fer-ho abans.

Un cop constituït Sant Andreu Decideix i la seva estructura en Assemblea (si així s'acorda), la Comissió actual es dissoldrà, atès que el seu objectiu és exclusivament l'organització de l'Assemblea fundacional.

Propera reunió de la Comissió

La propera reunió de la Comissió es realitzarà el proper dimecres 10 de febrer a la Lira (C/Coroleu 15, mapa) entre les 20h i les 22h. La reunió és oberta a totes les persones (en nom d'entitats del districte o a títol individual) que vulguin col·laborar en l'organització de l'Assemblea fundacional de Sant Andreu Decideix.

En els propers dies trametrem públicament una convocatòria oficial per l'Assemblea del 22 de febrer.