Es constitueix Sant Andreu Decideix

. dimarts, 23 de febrer del 2010


El dilluns 22 de febrer es va celebrar, al Centre Cívic de Sant Andreu, l'Assemblea Constituent de la Comissió Ciutadana Organitzadora “Sant Andreu Decideix”, l'objectiu de la qual és realitzar al Districte de Sant Andreu la consulta per la independència que es va iniciar a Arenys de Munt el passat setembre.

A l'Assemblea van assistir un total de 115 persones, de les quals 28 com a representants d'associacions del Districte de Sant Andreu i 87 a títol individual. La constitució de Sant Andreu Decideix es va aprovar per unanimitat.

L'Assemblea es va iniciar amb la benvinguda d'en Jaume Domènech, ex-president de l'Associació de veïns de Sant Andreu de Palomar. A continuació, n'Ivan Altimira, de Diables de Sant Andreu, va realitzar un repàs de les consultes fetes des d'Arenys de Munt fins a l'actualitat. Posteriorment, en Jaume Domènech va explicar als assistents els protocols organitzatius previstos per la Coordinadora Nacional i va exposar el que es va tractar a l'assemblea de Barcelona Decideix el passat 23 de gener.

(D'esquerra a dreta: Ivan Altimira, Jaume Domènech i Xavier Basiana)

Un cop acabats els parlaments de presentació es va cedir la paraula durant 1 hora als assistents a l'Assemblea. Les intervencions es van centrar en la informació disponible a nivell de Coordinadora Nacional i de Barcelona Decideix, les maneres d'organitzar-se a nivell de Districte i barris, així com en el marc general de Barcelona. Pròximament, la Comissió Organitzadora proporcionarà una acta detallada de l'Assemblea.

Tot seguit es va procedir a la votació de la creació de la Comissió Ciutadana Organitzadora “Sant Andreu Decideix”, que es va aprovar per unanimitat, sense cap abstenció ni cap vot en contra. Es va emplaçar a tots els assistents a la reunió de treball del proper 6 de març, on s'estudiarà la forma d'organitzar-se al Districte de Sant Andreu en base a les propostes d'organigrama realitzades per Barcelona Decideix i la Coordinadora Nacional, a més a més de les diverses esmenes realitzades en el marc de l'Assemblea Constituent. Igualment, es va aprovar que la Comissió Organitzadora de l'Assemblea Constituent treballi de forma interina per tal d'organitzar l'acte del 6 de març, la convocatòria i detalls del qual seran publicats al web de Sant Andreu Decideix (http://santandreudecideix.blogspot.com).


(Votació de la constitució de Sant Andreu Decideix)

Finalment, la cloenda de l'Assemblea va ser duta a terme per Xavier Basiana, arquitecte i promotor cultural lligat al teixit associatiu del barri de la Sagrera, que va animar als assistents a treballar units per fer realitat la consulta per la independència al Districte de Sant Andreu.

Comissió Organitzadora Interina de Sant Andreu Decideix

La Comissió Interina és formada per entitats, col·lectius i persones a títol individual l'objectiu únic de la qual és organitzar l'acte del 6 de març.

Podeu obtenir més informació a http://santandreudecideix.blogspot.com. També us podeu comunicar amb la Comissió escrivint un correu electrònic a santandreudecideix@gmail.com .