BCN Decideix! aprova la pregunta de la Consulta sobre la Independència que es realitzarà a la capital de Catalunya i els equips de les diferents àrees

. dilluns, 29 de març del 2010


Notícia apareguda al web de Barcelona Decideix el 22/03/2010:

Aquest passat dissabte 20 de Març a l´INEFC s'ha celebrat la 2ª Assemblea de BCN Decideix! amb un gran èxit de participació ciutadana amb més de 180 entitats i plataformes socials representades.

Durant el transcurs d'aquesta 2ª Assemblea s'ha votat i aprovat la pregunta amb la que els ciutadans de Barcelona seran cridats a votar:

"Està d'acord que la Nació Catalana esdevingui un Estat de Dret independent, democràtic i social, integrat a la Unió Europea?"

Així, Barcelona, capital de Catalunya, es suma al procès de la ‘Consulta sobre la Independència’ amb la mateixa pregunta que es proposa desde la Coordinadora Nacional per a tots els municipis del país.

També, en aquesta 2ª Assemblea s'han aprovat els equips de les cinc àrees de treball de l’estructura organitzativa de la Comissió BCN Decideix! que són:

- Àrea d´administració electoral

- Àrea de comunicació

- Àrea de recursos

- Àrea de campanyes

- Àrea d´extensió

Desde BCN Decideix! s'anima a tots els ciutadans i entitats a sumar-se i participar en l´organització de la Consulta!

Documentació: acta i documents annexos

Si voleu informar-vos amb més detalls sobre els esdeveniments de la 2a Assemblea de Barcelona Decideix, podeu llegir-ne l'acta, pendent d'aprovació a la 3a Assemblea: