La Comissió de Comunicació de Barcelona Decideix es reuneix el proper 7 d'abril

. dilluns, 29 de març del 2010



El proper el dimecres 7 d'abril es durà a terme una reunió de la Comissió de Comunicació de Barcelona Decideix, que se celebrarà a les 19h a la UPF, campus de Ciutadella, aula 20.287.

La intenció és que els grups de treball informin de la feina que han fet fins ara, presentin propostes de futur i es debati sobre tot plegat. La reunió és oberta a tothom. Es convida específicament als 10 districtes perquè, en la mesura del possible, hi assisteixin amb la persona responsable de comunicació del districte o, si encara no existís tal figura, amb la persona que designin per aquesta ocasió.

Es proposa el següent ordre del dia:

1. Salutació
2. Informe grup d'Imatge
3. Informe grup de premsa
4. Informe grup d'Internet
5. Informes dels districtes, en la mesura del possible.
6. Precs i preguntes

Per arribar al lloc de la reunió, si veniu des del metro (Línia groga, Ciutadella-Vila Olímpica), cal que pugeu pel carrer Trias Fargas en direcció muntanya; un cop entre els dos edificis, entreu al de la dreta (Jaume I). Allà podeu demanar orientacions a Recepció o bé pujar directament al segon pis i buscar la numeració de l'aula seguint els senyals.

Aquest dimarts 30 de març hi haurà una reunió informal prèvia a les 20h a la Intersindical CSC (C/Villaroel 45).

Les persones interessades en participar en la Comissió de Comunicació a nivell ciutat, poden comunicar-ho a info@barcelonadecideix.cat. Si voleu treballar a nivell de districte, comuniqueu-vos amb el vostre districte. Pel cas de Sant Andreu Decideix, ens ho podeu comunicar a santandreudecideix@gmail.com.