L'hora del «gran repte»

. dimecres, 8 de desembre del 2010

Diumenge vinent, 12 de desembre, començarà el vot anticipat amb una prova pilot a la Barceloneta i, l'endemà mateix, ja es podrà votar a tot Barcelona. A partir d'aquest dia, tindrem quatre mesos per recollir vot anticipadament, amb l'objectiu clar d'aconseguir bons índexs de participació en la consulta de Barcelona, la que ha de culminar i tancar amb èxit el procés que es va iniciar el 13 de setembre del 2009 a Arenys de Munt.
Per garantir la votació de diumenge, hi haurà una dotzena de taules repartides per la Barceloneta. Al llarg del dia també hi haurà animació als carrers, bicicletada i s'instal·larà un centre d'operacions al Museu d'Història de Catalunya (MHC). Us convidem a tots, voluntaris i col·laboradors, a assistir en aquesta jornada històrica.

Diumenge 12 de desembre
  • 9 hores: obertura dels col·legis
  • 10 hores: inici de les actuacions a l’escenari de la plaça del Poeta Boscà (plaça del Mercat)
  • 20 hores: tancament de les urnes
  • 21.30 hores: anunci dels resultats i celebració amb rom cremat a la plaça del Poeta Boscà
En els enllaços següents trobareu el cartell amb les activitats previstes i el mapa de la Barceloneta amb els punts de votació. Us convidem a fer-ne tanta difusió com pugueu perquè diumenge a la Barceloneta no hi càpiga ni una agulla. Per a més informació, o per col·laborar en aquesta jornada històrica, adreceu-vos a info@santandreudecideix.cat o administracio@barcelonadecideix.cat.

I el dia abans, dissabte 11, jornada per a fedataris a Sant Andreu

L'experiència dels municipis que ens han precedit assenyala que l'èxit de la consulta es basarà en el vot anticipat i fedetari. Per tirar aquesta tasca endavant necessitem que el màxim nombre possible de voluntaris es facin fedataris, per tal que, acreditats adequadament, puguin recollir vot amb garanties durant tot aquest període.

És per això que aquest dissabte, 11 de desembre, a les 11 hores, farem una sessió de formació per a aquells de vosaltres que estigueu interessats a fer-vos fedataris. Al final de la sessió, podreu endur-vos ja la carpeta de fedatari amb tot el material necessari per a la recollida de vot. Aquesta sessió tindrà lloc al teatre de La Lira, al carrer Coroleu, 15, de Sant Andreu. No es descarta que puguem fer noves sessions més endavant per cobrir les necessitats de tot el nostre voluntariat.

Dades de les activitats
Dia: dissabte 11 de desembre
Hora: 11 hores
Lloc: La Lira (c/ Coroleu, 15)

Dia: diumenge 12 de desembre
Hora: 10 hores
Lloc: Barceloneta