Ambient molt animat en el contacontes i la preestrena del vídeo

. diumenge, 5 de desembre del 2010

Una cinquantena de persones van assistir a la preestrena del vídeo promocional de Sant Andreu Decideix «El 10A, vota!». Tothom hi va reconèixer persones properes i emblemàtiques, tant de Sant Andreu de Palomar com de la Sagrera i la Trinitat Vella. A alguns se'ls va escapar un «ohhh!» quan van veure l'exrector de Sant Pacià, mossèn Xavier Casas, que ens diu que si volem un país millor hem de participar en la consulta. D'altres van somriure en veure els veterans forners Jordà de la Trinitat, o el Pere Heredero del Versalles. I molts es van sorprendre en descobrir que l'actor Jordi Rebellón és andreuenc de tota la vida, o que l'actriu Núria Hosta viu a la Sagrera!

La clau d’aquest vídeo, doncs, són les persones que donen el seu parer i animen a anar a votar «en la consulta més important de totes les que s'han fet fins ara!», tal com assegura el poeta Feliu Formosa en la seva intervenció. Encara que ha estat una feina complicada per a uns voluntaris que s'estrenaven en aquest tipus d'activitat, estem molt contents d'haver-ho aconseguit i volem agrair a tots els participants la seva col·laboració i com ens han facilitat les coses per ajudar-nos a arribar a bon port.

El vídeo que vam presentar, i que podeu trobar a l'inici d'aquest web, és una versió curta del vídeo «de debò», que es presentarà al gener amb moltes sorpreses més.

Jaume Viladric, exprofessor d'institut que un bon dia va canviar les aules pels teatres, va oferir durant l'acte un recull de llegendes de Menorca, acompanyades per un reportatge fotogràfic sobre imatges d'aquesta illa. A continuació, va exposar uns materials sobre les consultes que va preparar arran d'onades anteriors i que ha anat actualitzant amb noves dades. Aquests materials, d'un gran interès a l'hora d'anar a explicar les consultes a diferents col·lectius i entitats, estarà a la nostra disposició d'aquí a uns dies.