Èxit de convocatòria en la formació de fedataris

. diumenge, 12 de desembre del 2010

La primera sessió de formació de fedataris organitzada des de Sant Andreu Decideix ha sigut tot un èxit. Una vuitantena de persones hi han assistit i s’han acreditat com a fedataris per iniciar la campanya del vot anticipat que comença el 12 de desembre a la Barceloneta, i l’endemà a tota la ciutat.

En la sessió, els assistents han estat informats de totes les qüestions relacionades amb el procediment de la recollida del vot i han rebut el «kit de fedatari», que conté tot el material necessari per dur a terme aquesta tasca. Sens dubte l’organització ha vist recompensat el seu esforç en la preparació de la jornada davant d’una gran resposta de voluntaris que s’han mostrat molt engrescats per recollir aquest tipus de vot. 

Tot i així, el repte que es vol assolir en els propers quatre mesos (aconseguir el màxim percentatge de vot anticipat per obtenir una gran participació en la consulta), fa imprescindible que la xarxa de fedataris es vagi ampliant en els propers dies. Per això, s’ha motivat els voluntaris perquè animin amics i coneguts perquè es facin també fedataris i s’eixampli així el cercle de persones acreditades que podran recaptar el vot anticipat. En aquest sentit s’ha informat que es té previst fer més sessions formatives per als nous voluntaris que s’hi vagin afegint. Com més siguem, amb més garanties d’èxit afrontarem el gran repte que tenim entre mans!