Força, voluntat i ganes de fer feina a la primera reunió de treball de Sant Andreu Decideix

. dimarts, 9 de març del 2010

El dissabte 6 de març es va fer la primera reunió de treball de la Comissió Ciutadana Organitzadora Sant Andreu Decideix a la SC La Lira, després que el 22 de febrer se’n celebrés l’Assemblea Constituent. Una seixantena de persones s'hi van aplegar per donar cos i contingut a la nova plataforma ciutadana.

L'acte va començar poc després de les 10h del matí amb les intervencions de Jaume Domènech i Marc Belzunces, membres de la Comissió Organitzadora interina de Sant Andreu Decideix. Aquesta comissió va començar a funcionar el 23 de gener, després de la primera reunió de Barcelona Decideix, i es va dissoldre el mateix dissabte 6, atès que ja havia acomplert la seva missió: posar en marxa Sant Andreu Decideix.

La primera intervenció va servir per presentar la proposta organitzativa de la Comissió. Si bé en un principi s'havia proposat que hi hagués tres àrees de treball i una Coordinadora de Districte integrada per representants de les àrees, finalment es va decidir –per majoria– que fossin quatre àrees: Administració electoral/Legal; Comunicació; Recursos, i Campanyes/Extensió.

Un cop decidit l'organigrama, i després d'una pausa per al cafè, l'acte es va reprendre amb les intervencions de Josep Manel Ximenis i Joan Contijoch, membres de l'organització de les consultes d’Arenys de Munt i de Sant Cugat, respectivament. Les seves exposicions van generar un enorme interès entre els assistents, que van plantejar nombroses preguntes més enllà del temps previst.

Un cop finalitzades les intervencions, els assistents es van dividir en les quatre sectorials de treball per començar a organitzar-se. Propostes, pluges d'idees, llistes de correu i dates per a les properes reunions van evidenciar les ganes de treballar de la gent que hi participava.

En acabat, cada sectorial va acordar quan es tornaria a reunir. Així mateix, el dimecres 10 de març, a les 20h, es reunirà per primer cop la Coordinadora de Districte, integrada per representants de cada una de les sectorials, al bar de la Lira. I, pel que fa a la propera assemblea de Barcelona Decideix, que s'ha posposat una setmana, tindrà lloc el dissabte 20 de març.

Per a una informació més detallada sobre els temes tractats a la reunió de treball, us convidem a consultar-ne l’acta, que penjarem properament al bloc de Sant Andreu Decideix.