Sant Jordi: bona resposta el dia de l'estrena

. dimarts, 27 d’abril del 2010

La parada informativa que va muntar Sant Andreu Decideix a la plaça del Comerç el dia de Sant Jordi va tenir molt bona acollida. Era la primera vegada que es presentava la plataforma al carrer i que es divulgava la consulta sobre la independència que es farà a Barcelona el 10 d’abril del 2011. En total, els nombrosos voluntaris que, per torns, van anar explicant els objectius i el funcionament de la consulta a les persones interessades van arribar a repartir 1.500 tríptics i van regalar uns 750 punts de llibre. L’objectiu de difondre al màxim la consulta, doncs, es va assolir amb escreix.

La sensació que aquesta consulta suscita interès i il·lusió als andreuencs i andreuenques es confirma encara més si ens fixem en les dades d’adhesions particulars aconseguides en un sol dia: en total, 138 persones de les que es van acostar fins a les taules van omplir les butlletes de voluntariat. D’aquestes, 92 van marcar la casella de demanar només informació sobre el procés de la consulta, mentre que 46 van marcar la d’afegir-se com a voluntaris. Si sumem els 138 nous adherits als 222 que érem fins ara, Sant Andreu Decideix té ja 360 persones adherides.

El punt feble de la jornada va ser la recaptació de fons, ja que només es van recollir 110,80 €, que no cobreixen la despesa en material d'impremta ni la compra dels tendals. D’ara endavant caldrà pensar en activitats que permetin recollir diners a més de fer difusió de la consulta i aconseguir nous voluntaris.

Felicitats a tothom que d'una manera o altra va participar en la jornada de Sant Jordi. Vam poder comprovar que el més interessant d'estar a Sant Andreu Decideix és poder parlar i intercanviar opinions amb la gent a qui ens adrecem!