Trobada de voluntaris de la Sagrera, Navas i el Congrés

. divendres, 23 d’abril del 2010

Benvolguts i benvolgudes,

De cara a la realització de la consulta sobre la independència, des del districte de Sant Andreu ja fa uns mesos que s’està fent feina i aixecant una estructura organitzativa que abasti tots aquells aspectes que són necessaris en un procés de la importància i envergadura del que ens ocupa. Això s’ha formalitzat en un seguit de comissions que funcionen des del 6 de març.

Amb l’horitzó d’una data ja fixada per la consulta a Barcelona (10 d'abril del 2011), s’ha de començar a treballar per tal d'aconseguir en el termini del que disposem, la millor participació que sigui possible.

Una de les comissions en funcionament, la de campanyes/extensió, té per la seva naturalesa un vocació descentralitzada i propera al territori, i està plantejada per funcionar a nivell de barri. Com més propera a la gent sigui, més eficient serà la consulta.

Per tant, ara és el moment de crear dins d’aquesta comissió la delegació, subcomissió, subgrup o com es vulgui anomenar, que abasti els barris de la Sagrera, Navas i el Congrés, tot esperant que en un futur l’increment del nombre de voluntaris permeti crear-ne una per a cadascun d’aquests indrets.

Amb aquesta finalitat convoquem a tots els voluntaris/es d'aquests barris que heu donat les vostres dades a Barcelona decideix o en les assemblees que ha fet Sant Andreu decideix, a una trobada el proper dimarts 27 d’abril a les 20.00 hores a la Nau Ivanow – c/. Hondures,
28-30.

Per qualsevol comentari que ens vulgueu fer abans del dia esmentat, us podeu adreçar a santandreudecideix@gmail.com.