2a Assemblea de Sant Andreu Decideix

. divendres, 28 de maig del 2010

Dijous vinent, 3 de juny, se celebrarà, a la sala d'actes del CEIP Pegaso (carrer Dublín, 15), la 2a Assemblea de Sant Andreu Decideix, l'objectiu de la qual és informar de l'estat actual de la plataforma ciutadana, les activitats dutes a terme fins ara i els plans per al futur més proper. Recordem que Sant Andreu Decideix és obert a totes les persones i entitats interessades a realitzar al districte de Sant Andreu la consulta sobre la independència que tindrà lloc, en el marc de Barcelona Decideix, el 10 d'abril del 2011.


Ordre del dia

19.00h a 19.30h Inscripcions

19.30h a 21h Assemblea

19.30h Benvinguda i ratificació de l'acta de la 1a Assemblea de Sant Andreu Decideix.

19.35h Estructura organitzativa de Barcelona Decideix i Sant Andreu Decideix.

19.40h Informes de les comissions de treball de Sant Andreu Decideix i ratificació dels representants.

20.10h Parlaments d'entitats del districte de Sant Andreu que donen suport a la consulta.

20.35h Torn obert de paraules.

21.00h Cloenda de la 2a Assemblea de Sant Andreu Decideix.

Documents

Podeu consultar els documents següents:


Un cop finalitzada la 2a Assemblea, us farem arribar els informes de les comissions de treball. Les esmenes a l'acta de la 1a Assemblea ens les podeu fer arribar a santandreudecideix@gmail.com. Igualment, us recordem que podeu trobar tota la informació que generem al lloc web de Sant Andreu Decideix.

Difusió

Us animem a fer el màxim de difusió de l'Assemblea per aconseguir que sigui un èxit. Hi podeu ajudar de maneres diverses:

  • Convidant tots els vostres amics, coneguts i saludats a venir a l’Assemblea.
  • Enganxant el text de la convocatòria o el cartell (imatge o pdf) a la vostra entitat, club, bar, centre social, classe, etc.
Des de Sant Andreu Decideix plantegem aquesta Assemblea per arribar al màxim d'entitats i persones possibles del districte. Actualment, i un cop passada una primera fase d'estructuració, ens trobem en l'inici d'un període de treball intens, on cal la participació, col·laboració i ajuda del màxim nombre possible d'entitats i persones.

Així doncs, com a membres actius socials que sou, ens agradaria comptar amb la vostra participació a l’assemblea del 3 de juny per iniciar un camí que hem d’emprendre junts, amb tota la pluralitat del nostre poble, amb tota la força de la nostra raó i amb tot el nostre dret com a ciutadans.