Presentació de Sant Andreu Decideix

. dissabte, 14 de novembre del 2009

Sant Andreu s’ha afegit a la iniciativa de dur a terme la consulta popular sobre la independència de Catalunya tal com s’està fent arreu del país d’ençà del mes de setembre passat.

El tret de sortida que va permetre iniciar aquest procés va ser l’assemblea de constitució de la plataforma Sant Andreu Decideix, el 22 de febrer passat, en què més d’un centenar de veïns i diverses entitats del districte van aprovar unànimement la proposta.

Sant Andreu Decideix, que és part integrant de Barcelona Decideix, vol acollir totes les persones i entitats del teixit social de Sant Andreu del Palomar, la Sagrera, el Congrés i els Indians, Navas, el Bon Pastor, Baró de Viver i Trinitat Vella, sense cap distinció de sensibilitats polítiques ni socials, per poder fer el referèndum en un entorn totalment neutral. Sant Andreu Decideix és una plataforma on tothom hi cap i on tothom pot opinar amb absoluta llibertat.

Mitjançant aquesta presentació pretenem
animar-vos a col·laborar amb Sant Andreu Decideix, a participar a les reunions, a ajudar en l’obtenció de recursos per a la celebració del referèndum, a escampar la veu, a fer feina de voluntaris… En definitiva: a intervenir en qualsevol àmbit que permeti crear la infraestructura necessària per canalitzar la veu de la ciutadania sense establir en cap moment un posicionament sobre el sentit del vot.

Les persones interessades a participar d’alguna manera en aquest projecte podeu enviar un correu electrònic a l’adreça info@santandreudecideix.cat. Si voleu formar part d’alguna comissió de treball, podeu consultar les dates de les properes reunions al lloc web de Sant Andreu Decideix.


Per defensar i exercir el dret a decidir, participa amb Sant Andreu Decideix i expressa lliurement la teva opinió!


Sant Andreu Decideix

Abril del 2010