Vine a la botifarrada andreuenca: fes-li botifarra al TC!

. diumenge, 11 de juliol del 2010

Abans que comenci la previsible diàspora estiuenca, i després de la manifestació històrica del 10 de juliol, en què els catalans i les catalanes vam expressar massivament la nostra voluntat de decidir el que volem ser, Sant Andreu Decideix us proposa una Botifarrada popular, un acte que en principi tenia més aviat una finalitat festiva i de retrobament, però que ara té, més que mai, un component reivindicatiu ineludible.


La Botifarrada popular de Sant Andreu Decideix serà dissabte vinent, 17 de juliol, a Can Fabra (darrere de la biblioteca Ignasi Iglésias). S'organitzaran activitats durant tot el dia, per a petits i grans, entre les 12 del migdia i les 8 del vespre. L’àpat, que consistirà en una amanida i un plat de botifarra amb seques acompanyat de pa amb tomàquet, serà a les 2 del migdia. També hi haurà servei de bar amb begudes a 1 €.

La venda de tiquets (9 €) es farà de manera anticipada en diversos punts de venda del districte. Amb tot, si sou de fora de Sant Andreu, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per fer una reserva, escrivint-nos un correu electrònic a info@santandreudecideix.cat o trucant al telèfon 690 16 66 31.

Punts de venda a Sant Andreu:
  • Bar Versalles (c/ Gran de Sant Andreu, 255)
  • Bar de La Lira (c/ Coroleu, 15)
  • AAVV Sant Andreu de Palomar (c/ Balari i Jobany, 14)
  • Eix Comercial de Sant Andreu (c/ Gran de Sant Andreu, 242, davant del carrer del Mercat)
  • Bar restaurant 30 Nits (c/ Gran de Sant Andreu, 123)
Punts de venda a la Sagrera:
  • Nau Ivanow (c/ Hondures, 28-30)
Veniu a la botifarrada i gaudim plegats de la festa!

Dades de l'activitat
Dia: dissabte, 17 de juliol
Hora: de 12.00 a 20.00 hores
Lloc: Can Fabra (Sant Andreu de Palomar)


Mostra un mapa més gran