Crida a la manifestació del 10-J

. dimecres, 7 de juliol del 2010


Amb motiu de la manifestació que Òmnium Cultural ha convocat aquest dissabte, 10 de juliol, de rebuig contra la sentència del Tribunal Constitucional (TC) i de defensa del dret a decidir, des de Sant Andreu Decideix volem fer una crida a la participació de tots els nostres adherits i simpatitzants.

Denunciem, en la mateixa línia que ho fa Barcelona Decideix i les plataformes dels altres districtes de la ciutat, el contingut antidemocràtic de la sentència del TC, que amenaça, entre moltes altres coses, la llei de consultes de la Generalitat i se’n riu directament del dret dels catalans a decidir.

El 10-J també ha de servir per donar a conèixer més i millor la iniciativa de referèndum sobre la independència que es farà a Barcelona el 10 d’abril del 2011. Per això, us encoratgem a sortir al carrer amb les samarretes de Barcelona Decideix. Si en voleu, podeu adreçar-vos als llocs següents, en l’horari indicat:

Dijous, 8 de juliol, a les 20.00 hores:
  • Bar La Lira (c/ Coroleu, 15)
  • Nau Ivanow (c/ Hondures, 28-30)
El mateix dissabte, 10 de juliol, a les 17.00 h, hem establert dos punts de trobada, a la plaça Orfila i a la plaça dels Jardins d’Elx, per sortir plegats cap a la manifestació. També llavors tindrem samarretes a la vostra disposició.

Així mateix, dissabte a la tarda diversos districtes muntaran parades informatives als Jardinets de Gràcia (al lloc des d'on sortirà la manifestació), on es podran apuntar nous voluntaris, comprar samarretes i informar-se sobre la consulta.

Preu de les samarretes: 10 €

Informació sobre la manifestació
Lloc: passeig de Gràcia amb avinguda Diagonal
Hora: 18.00 h
La manifestació transcorrerà al llarg del passeig de Gràcia.



Mostra un mapa més gran