Arribada de la Flama del Canigó a Sant Andreu

. dimecres, 16 de juny del 2010

Com ja és tradicional, el 23 de juny al vespre arribarà la Flama del Canigó a Sant Andreu, primer a la plaça Orfila (cap a les 21.00 h), i des d'allà continuarà el seu camí cap a Can Fabra, acompanyada d'una cercavila de diablons de la Satànica de Sant Andreu, de la Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu, i de la Colla Jove dels Castellers de Barcelona. Al voltant de les 10.00 de la nit es llegirà el manifest i s'encendrà la foguera de Sant Joan. I, a partir d'aquí, començarà la revetlla, amb actuacions de Covers, Km 0 i Dj Sintas. Durant la celebració hi haurà servei de bar amb coca i cava!


D'ençà del dia de Sant Jordi, Sant Andreu Decideix ha estat present al carrer en diverses dates assenyalades, tant a Sant Andreu de Palomar com a la Sagrera i a Navas. La revetlla de Sant Joan, doncs, no serà pas l'excepció: ens trobarem a Can Fabra entre les 16.00 i les 20.00 hores, aproximadament. La novetat d'aquesta parada és que, per primera vegada, posarem a la venda samarretes de voluntariat de Barcelona Decideix!

En aquests primers mesos de campanya de la consulta sobre la independència, hem constatat que les parades informatives han estat clau per aconseguir nous adherits. Si Sant Andreu Decideix compta a hores d'ara amb prop de 500 persones adherides, cal tenir present que dues terceres parts d'aquestes ens han arribat per la via de les parades, on han emplenat les butlletes que tenien a la seva disposició. Per barris, el gruix d'adherits correspon a Sant Andreu de Palomar, entre altres motius perquè s'hi han muntat tres parades (dues de les quals van estar en funcionament durant tot el dia). A continuació, els adherits més nombrosos pertanyen a la Sagrera, Navas i el Congrés, on està previst fer-hi parada al juliol.

Al voltant d'una tercera part dels adherits volen col·laborar en la consulta com a voluntaris. Per tant, la principal tasca que hem d'abordar ara és l'acollida i la integració d'aquest voluntariat d'acord amb la seva disponibilitat i perfil.

El dia 23 serà un bon moment per retrobar-nos i fer visible com el moviment va creixent. Us hi esperem a tots!

Dades de l'activitat
Dia: dimecres 23 de juny
Hora: de 16.00 a 20.00 hores
Lloc: Can Fabra (Sant Andreu de Palomar)



Mostra un mapa més gran