Nou telèfon per contactar amb el voluntariat

. dimecres, 16 de juny del 2010

Després de l’estiu, la campanya de la consulta sobre la independència a la ciutat de Barcelona entrarà en una nova fase, en què, per exemple, es començarà a recollir el vot anticipat en dates assenyalades. Perquè aquests mesos de màxima activitat no ens agafin desprevinguts, hem de millorar els canals de comunicació i d’integració del voluntariat.

Amb aquest objectiu, posem a disposició del voluntariat un número de telèfon perquè pugui contactar amb nosaltres ràpidament: 690 16 66 31. Deixeu el vostre missatge a la bústia de veu i us respondrem en un termini de 24 hores.

Des de la Comissió de Recursos de Sant Andreu Decideix, un equip de persones molt actives han començat a trucar als voluntaris que han emplenat la butlleta corresponent en alguna de les parades que s’han muntat al districte aquests mesos. A partir d’aquesta primera presa de contacte, s’estan organitzant petites reunions en grups de quatre o cinc voluntaris per explicar-los el funcionament de la plataforma, l’organització en comissions, les tasques de cada comissió, i per veure en quin tipus d’activitat pot col·laborar cadascú.

Ei, si esteu impacients per començar, podeu contactar vosaltres primer, us atendrem amb molt de gust! Consulteu el PDF adjunt amb la presentació que vam fer per a la 2a Assemblea de Sant Andreu Decideix, on trobareu un petit tast de la feina feta fins ara i de tot el que encara s'ha de fer.