L'Assemblea de Sant Andreu Decideix dóna suport a la manifestació del 12 de juny promoguda per la Plataforma pel Dret a Decidir

. divendres, 11 de juny del 2010

La 2a Assemblea de Sant Andreu Decideix, celebrada el passat 3 de juny, va aprovar donar suport a la manifestació convocada per demà dissabte 12 juny sota el lema Autodeterminació és democràcia i promoguda per la Plataforma pel Dret de Decidir.

L'objectiu de la manifestació és reclamar el dret dels catalans a decidir el seu futur i ha rebut el suport i l'adhesió de múltiples plataformes locals organitzadores de la Consulta sobre la independència de Catalunya.

La manifestació s'iniciarà a les 6 de la tarda a la plaça Urquinaona de Barcelona demà dissabte 12 de juny i finalitzarà davant del Parlament de Catalunya.

Per tant, fem difusió de la convocatòria i fem public el suport, però tal com es va resoldre a l'assemblea, no assistirem en tant que Plataforma del districte, amb la pancarta oficial. En compliment de la resolucio de l'assemblea, cridem a tothom a participar, amb la forma que consideri adequada.

Sant Andreu Decideix té com a objectiu ser una administració electoral neutral amb la missió d’organitzar la consulta i promoure el vot en qualsevol dels sentits possibles. La Plataforma, que és part integrant de Barcelona Decideix, vol acollir totes les persones i entitats del teixit social de Sant Andreu del Palomar, la Sagrera, el Congrés i els Indians, Navas, el Bon Pastor, Baró de Viver i Trinitat Vella, sense cap distinció de sensibilitats polítiques ni socials, per poder fer el referèndum en un entorn totalment neutral. Sant Andreu Decideix és una plataforma on tothom hi cap i on tothom pot opinar amb absoluta llibertat.