La Mercè decideix

. dimarts, 21 de setembre del 2010

Sant Andreu Decideix, juntament amb les plataformes dels altres districtes, participa en la Mercè 2010. Es muntaran parades al parc del Fòrum, al Canòdrom i s'organitzarà una bicicletada.

El procés de la consulta continua fent camí: des del nostre districte s’estan preparant i organitzant noves activitats per fer-nos presents, entre d’altres, a la Festa Major del Congrés (2-10 d’octubre) i a la de Sant Andreu de Palomar (finals de novembre). Paral·lelament, des de ciutat s’han començat a dur a terme un tipus d’iniciatives que han comptat amb la participació de diversos districtes alhora i que han permès donar una visió d’unitat de la consulta barcelonina. Primer va ser pel 10J, quan de manera gairebé improvisada es van instal·lar al bell mig de la manifestació diverses parades d’uns quants districtes. Després va venir la Diada, en què es va ampliar el nombre de districtes participants que van col·locar parades informatives als espais més concorreguts aquell dia. Cal fer notar que tant el primer cop com el segon es van aconseguir centenars de noves adhesions, i que amb els donatius i la venda de marxandatge s’ha pogut anar fent bossa.


La unió dels districtes fa la força

Ara arriba la Mercè i se’ns demana que repetim l’esforç perquè no hi tornarà a haver més festes de la Mercè d’aquí al 10A (ni gaires activitats que s’hi puguin comparar pel que fa a la quantitat i la diversitat de persones que ompliran els carrers). El repte de la Mercè no és pas senzill i posarà a prova la capacitat d’organització i de mobilització de Barcelona Decideix, en uns moments en què no tot funciona encara al cent per cent, però en què és imprescindible comprovar els punts febles per poder afrontar amb garanties els pròxims mesos, especialment quan comenci la campanya del vot anticipat.

És per això que us demanem, més que mai, la vostra col·laboració, especialment la del voluntariat més jove. Sant Andreu Decideix participarà a la Mercè amb dues parades informatives:
  • Al Parc del Fòrum. Dijous, 23. Horari: de 20.30 a 23.00 hores. [En el marc del BAM, coincidint amb els concerts de La Pegatina i Obrint Pas]
  • Al Canòdrom, Centre d’Art Contemporani. Di- vendres, 24. Horari: de 19.00 a 22.00 hores. [En el marc del concert de la banda Always Drinking Marching Band i de l’espectacle Pandora, del grup Artristas]
Així mateix, en col·laboració amb altres districtes, es preparen per als dies 24, 25 i 26 petites bicicletades pel centre de la ciutat, especialment pels llocs on es facin activitats infantils, per repartir globus i informació sobre la consulta.

Ja veieu que n'hi ha per triar i remenar i que hem de ser molts perquè les activitats funcionin! Us animem a col·laborar amb nosaltres, tant per la Mercè com per les festes del districte! Poseu-vos en contacte amb l’organització escrivint a info@santandreudecideix.cat o trucant al número 690 16 66 31.

Més informació: http://www.barcelonadecideix.cat